Kladd fra 16 september:

I dag var jeg oppe klokka 9 for å sitte hårmodell for en venninde av meg som snart skal opp til eksamen.

Jeg visste om det en uke i forveien og hadde derfor forberedt meg og sørget for å holde meg hjemme dagene i forkant og legge meg tidlig slik at jeg fikk mye søvn natta før.

Da klokka var halv tolv begynte jeg å føle meg sliten og trøtt, men hun skulle sette opp brudefrisyre også, og siden alt var i regi av et kurs med Loreal så var det forskjellige temaer til forskjellige tidspunkter. Måtte være der helt til halv fire, og da jeg satt på bussen hjem var jeg ikke bare trøtt men jeg kjente også leddsmertene komme snikende. (Selvom jeg hadde sittet stille i en stol hele dagen)

La meg med en gang jeg kom hjem og sov til midt på natta, sov vel en 7-8 timer, og tvang meg selv opp da for å spise. Like ødelagt og trøtt og går rett å legger meg igjen. Nå er det heldigvis mange dager til jeg har avtaler utenfor huset igjen så da får jeg vel lada opp litt igjen!

Her har du et fint eksempel på hvordan helt dagligdagse ting kan tappe en M.E-syk TOTALT for energi.

Jeg sitter å myser med øynene og kan slukne når som helst, til tross for at jeg alt har sovet 7-8 timer – og før de 5 timene hos frisøren hadde jeg sovet en 14-15 timer og i tillegg bare holdt sofaen fire dager i forveien… Nå blir det å måtte holde sofaen/senga noen dager igjen for å lade opp til neste ting!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende