Nå har jeg prøvd å få time i omlag fem måneder, i og med at mitt gamle vedtak gikk ut i august i fjor. To av seks mail har jeg fått svar på, hvor begge lyder noe som “Vi skal sende saken videre til en saksbehandler som vil ta kontakt”. I den ene mailen jeg fikk i retur fikk jeg også beskjed om å utdype hva det gjaldt, selvom jeg hadde skrivd akuratt nok med nødvendig informasjon.  På internettsiden til NAV skriver de tydelig at man ikke skal oppgi sensitiv informasjon på mail.

I dag var den første dagen jeg kom igjennom på telefon, og sa jeg ønsket time snarest. Fikk da spørsmål om jeg ønsket et skjema i posten! NEI JEG RINGER FOR Å FÅ EN TIME!

Samme beskjeden fikk jeg “Da vil en saksbehandler se på det og ta kontakt om en stund”. Det duger ikke. Jeg har flaks som leier leilighet av min mor.. Jeg vet nemlig at NAV gir fullstendig blanke i om man ikke får betalt husleia si, råd til å kjøpe mat og får inkassokrav i fleng, enten man er syk og alene eller har fullt opp med barn også og det gjør meg like opprørt hver gang å lese historiene til andre med NAV. Så opprørt så man selv mister all tro på systemet..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende