For en gangs skyld husker jeg – og orker jeg å blogge mens jeg er dårlig.
Har nemlig nettopp kommet hjem i fra restaurant besøk med noen venner, og er helt utkjørt.

Jeg har vært inne hele uka, og sørget også for å stå opp så sent som mulig i dag. (Hvis jeg vet jeg skal ting en dag, enten det være seg på dagen eller kvelden, så blir jeg liggende i senga fra dagen før til siste timen når jeg skal ut for å “lade opp” så godt jeg kan)

Trodde jeg var i OK form og hadde heller ikke utelukka en bytur etter maten.
Jeg kunne ikke skjønne hvorfor jeg skulle få vondt i hodet allerede før maten hadde kommet!
Men nå skjønner jeg det jo… For når alle var ferdig og skulle videre ut, måtte jeg takke for meg og komme meg fortest mulig til et stille sted og hjem til senga. Leddene gjør vondt og jeg er så trøtt og utslitt så jeg holder på å sovne her jeg sitter å skriver nå.

Å få vondt i hodet som en av “for-symptomene” er ikke noe jeg pleier å få, og jeg vet heller ikke hvorfor jeg ikke skulle tåle to timer på restaurant når jeg har tatt det piano hele uka..

Rett i senga nå…

Og for de som er nysgjerrige, så skal jeg lage et innlegg over “min hverdag” snart. Hva jeg gjør, hvordan jeg rasjonerer kreftene, hva jeg får til, og hva jeg vet jeg blir dårlig av. Det er nok ikke så spennende, i og med at jeg sitter inne i sofaen eller ligger i senga nesten hele uka, men da får dere kanskje litt mer innblikk av at selvom man ser frisk ut når man er utenfor husets fire vegger så er det en helt annen tilstand innenfor dem..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende